Ładowarki do samochodów
Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
- miranda-62
Ładowarki do samochodów
Post autor: miranda-62 »
Czy w Waszych miejscowościach są już ogólnodostępne ładowarki do samochodów elektrycznych? Zastanawiam się od jakiegoś czasu nad zakupem samochodu elektrycznego, ale w grę póki co wchodzi też hybryda. Nie wiem co będzie lepszym rozwiązaniem, ale jedno jest pewne, samochód muszę już koniecznie zmienić w nadchodzącym roku, dlatego, że mój obecny ma już swoje lata.
- caryca
Re: Ładowarki do samochodów
Jest ich sporo ale wydaje mi się że nadal za mało. Coraz częściej widuje je przy znanych sklepach, ale przydałoby się więcej na osiedlach. Słyszałam o ładowarkach lenergizee. Taka Ładowarka może być używana zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz budynków. Można ją montować zarówno jako wallbox a może być też ładowarką wolnostojącą
Re: Ładowarki do samochodów
Post autor: wartościowa »
Muszę się dowiedzieć gdzie można założyć gaz do diesla , bo jednak diesel, niegdyś tani, dziś też jest sporym kosztem. Wiem, że są osoby, które w tym względzie powiedzą mi więcej, więc czekam .Dodam, że w sumie nie zależy mi na czasie, ale na porządnym założeniu tego gazu.
Przejdź do