Siemka
Jakie macie za sobą ostatnie naprawy waszych aut? U mnie w grę wchodziły naprawy blacharskie, ale na szczęście miałem pod ręką specjalistów. W zasadzie drogo mnie to nie wyniosło. Pochwalcie się, co ostatnio naprawiliście w samochodach.
Ostatnie naprawy
Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
- Bartosz-75
Re: Ostatnie naprawy
Post autor: bogusław »
Jakieś dwa tygodnie przed nowym rokiem mój Nissan zaczął ostro strajkować. Gasł, silnik pracował nierówno. Okazało się, że muszę wymienić cewkę zapłonową. Samochód oddałem do naprawy do ASO Dyszkiewicz, nie ma to jak dokładność, dostępność części na miejscu, kompleksowe usługi i szybka realizacja. Oni to wszystko gwarantują. Przy okazji poprosiłem o zlikwidowanie kilku rys i wymianę opon. To była ostatnia usterka właśnie, która dzięki dobrym fachowcom błyskawicznie została usunięta.
Re: Ostatnie naprawy
Post autor: Krzyś »
Napraw to nie miałam, dbam o auto na bieżąco, kupuję dobre części firmowe, żeby długo służyły. Wymiana elementów eksploatacyjnych jak producent każe, więc (odpukać!) żadnych awarii nie ma. Za to świece wymieniałem na BRISK, bo sie sprawdzają, a udało mi sie je dostać w spoko cenie na expert auto https://www.expert.auto.pl/. iskra solidna, auto jedzie elegancko!
Przejdź do