Polerowanie samochodu Łódź
Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
- wilhelm_69
Polerowanie samochodu Łódź
Post autor: wilhelm_69 »
Cześć. Jaki lakiernik w Łodzi zasługuje waszym zdaniem na polecenie? Na oku mam już pewną ofertę poleconą mi przez znajomych, ale chętnie dowiedziałbym się, gdzie wy wybieracie się na przykład na polerowanie samochodu. Nie chcę trafić na żadnych pseudo fachowców, jestem pod tym względem bardzo ostrożny
Re: Polerowanie samochodu Łódź
Post autor: Mikałka »
Jak już będziesz mieć ładnie wypolerowany samochód to warto pomyśleć o tym aby zainwestować w dobre kosmetyki samochodowe dzięki którym twój samochód dłużej będzie ładnie wyglądał. To ważne aby używać rzeczy sprawdzonych i z atestem. Sama tylko takie kupuję, gdyż chcę aby moje autko ładnie się prezentowało.
Re: Polerowanie samochodu Łódź
Post autor: Marianś »
Też się muszę wybrać. Jak długo zostawiacie samochód w warsztacie? U mnie korozja straszna wchodzi i trzeba się tym zająć. Ponoć podkład epoksydowy https://www.troton.pl/podklad-antykoroz ... sydowy-41/ jest tutaj konieczny. Później wejdzie lakier. Przy okazji zlecę zrobienie zderzaka, bo żona niestety nie zauważyła słupka. Potem się dziwi, że nie chcę jej pożyczać samochodu.
Przejdź do