Prawo jazdy Warszawa

Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
Awatar użytkownika
Celina_98

Prawo jazdy Warszawa

Post autor: Celina_98 »

W jakich auto szkołach w Warszawie uczyliście się jeździć? Może ktoś z was zna lejdis-gentleman-osk.pl? Słyszałam, że mają tam świetnych instruktorów, a to mnie zdecydowanie przekonuje. Dajcie znać, czy warto się tam zapisać!
Awatar użytkownika
Rozalia_67

Re: Prawo jazdy Warszawa

Post autor: Rozalia_67 »

Mnie przekonały atrakcyjne ceny kursów, ale szybko okazało się, że największą zaletą tej auto szkoły są właśnie instruktorzy. Cierpliwi, dobrze tłumaczący i dzielący się przydatnymi wskazówkami. Z nimi egzamin masz w kieszeni :)
Awatar użytkownika
stokrotka

Post autor: stokrotka »

Nie zawsze cena jest najważniejsza a wszyscy na osiedlu polecali mi motostart, poza tym chodził na kurs na Racławicką też mój brat więc wcale nie miałam wątpliwości gdzie iść się uczyć na prawko, to jasne że tam gdzie wszyscy szybko zdają egzaminy
Gąbka_Grzachu

Post autor: Gąbka_Grzachu »

Rozalia_67 pisze: ↑30 gru 2020, 21:19 Mnie przekonały atrakcyjne pojazdy uprzywilejowane, ale szybko okazało się, że największą zaletą tej auto szkoły są właśnie instruktorzy. Cierpliwi, dobrze tłumaczący i dzielący się przydatnymi wskazówkami. Z nimi egzamin masz w kieszeni :)
Zawsze marzyłem o zrobieniu kursu na pojazdy uprzywilejowane. W tym roku wreszcie się odważę i kto wie, może załapię dobrą pracę? Byłoby super.
Ósemka_8

Post autor: Ósemka_8 »

Celina_98 pisze: ↑02 gru 2020, 1:07 W jakich auto szkołach w Warszawie uczyliście się jeździć? Może ktoś z was zna http://www.pojazdy-uprzywilejowane.pl/? Słyszałam, że mają tam świetnych instruktorów, a to mnie zdecydowanie przekonuje. Dajcie znać, czy warto się tam zapisać!
Słyszałem o czymś takim, ale nie znam szczegółów. Czy ktoś bardziej się orientuje? Szczególnie interesują mnie ceny. Jaki będzie całkowity koszt i czy są za coś dodatkowe opłaty?
Awatar użytkownika
venduin

Post autor: venduin »

To ja też mam pytanie, ale o ofertę firmy https://auto-skup24h.pl/kasacja-z-odbio ... -warszawa/ nie jestem z Warszawy więc nie wiem czym kierować się przy wyborze takiej firmy. Potrzebne mi jest zezłomowanie auta, ale najpierw potrzebna jest laweta widzę, że oni oferuja takie uslugi. Warto sie do nich zglosic?
ODPOWIEDZ