Renowacja samochodów

Wątek dla fanów samochodów i szukających porad motoryzacyjnych. Nie wiesz, jakie auto wybrać? Szukasz mechanika w Twoim mieście? Napisz, pomożemy!
Awatar użytkownika
Chwalibog1981

Renowacja samochodów

Post autor: Chwalibog1981 »

Siemka. Orientujecie się, jaki zakład w Łodzi zajmuje się odrestaurowywaniem samochodów? Moglibyście polecić mi jakiegoś fachowca, który przywróci do życia mojego starego Mustanga? ;)
Awatar użytkownika
wolimir-99

Re: Renowacja samochodów

Post autor: wolimir-99 »

Zakład Kris Cars oferuje tego rodzaju usługi. To poza tym świetny zakład lakierniczo-blacharski, a właściwie najlepszy w Łodzi, przynajmniej w mojej opinii. Tani, ale pracownicy realizują zlecenia porządnie i na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Bellana

Post autor: Bellana »

Warto tez pomyśleć na zapas aby kupić odpowiednie kosmetyki samochodowe Po renowacji warto zadbać o to aby nowy lakier ,czy świeżo odrestaurowana tapicerka na dłużej nam służyła. Ja zawsze staram sie kupować sprawdzone rzeczy w dobrych sklepach.
Łucjaa

Post autor: Łucjaa »

Spróbuj zapytać w Lack Protect, zajmują się renowacją wnętrz pojazdu i naprawami blacharskimi. Mają też świetna ofertę auto detailingu, warto po realizacji prac naprawczych Muastanga pomyśleć o solidnym zabezpieczeniu. Powłoka ceramiczna powinna być miedzy innymi podstawą.
ODPOWIEDZ