ćwiczenia na siłowni
Szukasz porady? Chcesz wiedzieć, co na dany temat sądzą inni? Pytaj, na pewno ktoś Ci pomoże!
- Nikoleta_74
ćwiczenia na siłowni
Post autor: Nikoleta_74 »
Jakie ćwiczenia zazwyczaj wykonujecie na siłowni? Moim ostatnim odkryciem są ćwiczenia elektrostymulacja. Poleciła mi je kiedyś koleżanka i od tego czasu w sumie razem chodzimy. Nasza ulubiona siłownia jest w Poznaniu gdybyście byli zainteresowani i ciekawi, gdzie można się na nie zapisać. Chyba że już byliście? A jeśli tak, to możecie się podzielić wrażeniami!
- amalia_64
Re: ćwiczenia na siłowni
Ja chodzę regularnie i bardzo odpowiada mi fakt, że są zapisy na siłownię online, bo dzięki temu mogę podejrzeć kalendarz i zaplanować sobie treningi tak naprawdę. Elektrostymulacja jest dla mnie idealnym rozwiązaniem, bo na co dzień nie mam za dużo czasu na treningi. Szybko też zauważyłam efekty, więc absolutnie polecam każdemu, kto nie jest zaawansowany 

Re: ćwiczenia na siłowni
Post autor: Syśka11 »
Ja właśnie już od jakiegoś czasu chodzę na siłownie i jestem bardzo zadowolona z efektów. Postawiłam ostatnio na bluzki damskie na siłownie ponieważ postanowiłam że teraz już zacznę lepiej ubierać się na siłownię. Polecam wam równiez zaglądnąc na ich strone
Przejdź do