Witam serdecznie. Jeszcze do niedawno chodziłem z gipsem na nodze, ale kilka dni temu został mi on zdjęty. Chciałbym jak najszybciej wrócić do pełnej sprawności, a wiem, że będzie mi potrzebna porządna rehabilitacja w Poznaniu. Co prawda mam już na oku kilka ofert, ale chciałbym się dowiedzieć, gdzie wy polecalibyście się wybrać. Podpowiedzcie, będę wdzięczny.
sprzęt jeździecki warszawa
Jak ćwiczyć po urazie?
Szukasz porady? Chcesz wiedzieć, co na dany temat sądzą inni? Pytaj, na pewno ktoś Ci pomoże!
- Alojza
Re: Jak ćwiczyć po urazie?
W takim przypadku może pomóc jedynie fizjoterapeuta Raszyn
Obecnie mamy możliwość umówienia się z fizjoterapeuta w naszym domu,na miejscu przeprowadzi potrzebny wywiad,zastosuje odpowiednią rehabilitację,ćwiczenia,które wzmocnia,usprawnią i pomogą szybko wrócić nodze do pełnej sprawności.
Są to ludzie pełni poświęcenia,oddania pacjentowi,doświadczeni i pomocni w walce z bólem.
Obecnie mamy możliwość umówienia się z fizjoterapeuta w naszym domu,na miejscu przeprowadzi potrzebny wywiad,zastosuje odpowiednią rehabilitację,ćwiczenia,które wzmocnia,usprawnią i pomogą szybko wrócić nodze do pełnej sprawności.
Są to ludzie pełni poświęcenia,oddania pacjentowi,doświadczeni i pomocni w walce z bólem.
Przejdź do