Psycholog w Łodzi

Szukasz porady? Chcesz wiedzieć, co na dany temat sądzą inni? Pytaj, na pewno ktoś Ci pomoże!
Awatar użytkownika
Wioletta-87

Psycholog w Łodzi

Post autor: Wioletta-87 »

Cześć wszystkim. Od momentu zmiany pracy na bardziej stresującą mam sporo problemów, z którymi niezbyt potrafię się uporać na własną rękę. Szukam psychologa z Łodzi, który pomoże mi poukładać sobie w głowie pewne sprawy.
Awatar użytkownika
Ferdynand88

Re: Psycholog w Łodzi

Post autor: Ferdynand88 »

Na psychoterapię indywidualną koniecznie idź do Poradni Salomon. Eksperci w swoim fachu! Najlepszy ośrodek jaki znam.
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

Też miałem podobne problemy. Presja i ciągły stres potrafią nieźle namieszać w głowie. Tak jak poprzedniczka, polecam poradnię Salomon.
Awatar użytkownika
Wioletta-87

Post autor: Wioletta-87 »

Chodziłeś do kogoś konkretnego?
Awatar użytkownika
stefan

Post autor: stefan »

Moją terapię prowadziła pani doktor Woźniak i bardzo polecam.
Awatar użytkownika
Ferdynand88

Post autor: Ferdynand88 »

Przede wszystkim daj sobie czas na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji. Najlepiej znaleźć sobie też jakieś hobby, coś, co oderwie cię od myśli o pracy.
Przemysław

Post autor: Przemysław »

Jasne, że tak. Skoro dzisiaj macie takie możliwości, to koniecznie powinniście z nich skorzystać. Ja na pewno mogę Wam podpowiedzieć, byście pomyśleli nad tym, jak bardzo mogłaby Wam w tym aspekcie pomóc Klinika PsychoMedic.Online i ich specjaliści. To bardzo ważna rzecz, bo chodzi w końcu o Wasze zdrowie psychiczne. Warto skorzystać z takich porad już teraz!
Awatar użytkownika
sniezka

Post autor: sniezka »

oj w Łodzi, to akurat nie kojarze, ale w Warszawie jest bardzo dobre centrum medyczne , w którym mozna skorzystac z pomocy psychologa, psychiatry https://www.damian.pl/zdrowie-psychiczne/ zerknij sobie. Ja kiedyś uczęszczałam tu na terapie i bardzo jestem z tego faktu zadowolona. Dzieki temu udało mi się uporac z depresją a komfort zycia znacznie mi sie polepszył
Ogiń

Post autor: Ogiń »

Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest korzystanie z psychologa online, nie ograniczasz się do szukania dobrego psychologa wyłącznie do jednego miasta. Nie tracisz czasu na dojazd, a taka terapia niczym się nie różni. W dodatku przez platformę wetalk kontaktować się z psychologiem możesz codziennie.
ODPOWIEDZ