Lepiej wybrać kantor online czy stacjonarny?

Wszystko co musisz wiedzieć o pracy, pracodawcach, ale i o sposobach spędzania czasu wolnego. Zapraszamy do dyskusji wszystkich poszukujących informacji o firmach, poleceń i tych, którzy po prostu chcą podyskutować o pracy.
Awatar użytkownika
radosna

Post autor: radosna »

Awatar użytkownika
ciekawasprawa

Re: Lepiej wybrać kantor online czy stacjonarny?

Post autor: ciekawasprawa »

Zdecydowanie lepiej kantor online - to przecież dużo większa swoboda, nie każdy ma swojej miejscowości kantor - a na granicy też bywa z tym różnie, często kursy są tam bardzo niekorzystne. Waluteo to swoboda działania i dodatkowo bardzo niski spread na poziomie jednego grosza, spread to różnica pomiędzy kursem sprzedaży a kupna waluty.
Awatar użytkownika
pszren

Post autor: pszren »

Wydaje mi się, że na wielu blogach są jakieś informacje dotyczące tego. Poszukaj w ten sposób, a na pewno się czegoś dowiesz.
Jeden obraz potrafi zastąpić tysiąc słów, jedno słowo stworzyć tysiące obrazów.
Awatar użytkownika
Gabriele

Post autor: Gabriele »

Mi się wydaje, że łatwiej i szybciej jest wybrać kantor online. Tutaj szybko możesz znaleźć najlepsze rozwiązanie z najbardziej korzystnym kursem. Jednak wcześniej sprawdź aktualny kurs, np. tutaj https://comparic.pl/kurs-lewa-bulgarski ... ia-online/ . Wtedy możesz łatwo wybrać najbardziej korzystną dla siebie opcję.
Miliardy ludzi przychodzą na ten świat i z niego odchodzą - mówi - Ale nigdy nie będzie drugiej takiej jak ty.
Awatar użytkownika
venduin

Post autor: venduin »

Ciężko tak określić ktory z kantorów internetowych jest najlepszy bo przecież kursy nieustannie się zmieniają jednak poro się słyszy o kantorze Waluteo, a przynajmniej ja słyszałem wiele pozytywnych opinii na ich temat. Ja pracuję u nas w kraju wiec nie mam potrzeby wymiany walut jednak gdybym miał to z pewnością wszystko dobrze bym posprawdzał i wybrał ten w którym kursy są najlepsze. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
looser

Post autor: looser »

Każda opcja ma swoje plusy i minusy, ale powiem szczerze, że ja to bym raczej wybrała stacjonarny z wpłatomatem. Wiesz, że wymieniasz pieniądze i od razu sobie wpłacasz na konto. Bo jednak online to pewności nie ma, zawsze się może coś zawiesić, a w takim https://www.kantorgrant.pl/dobre-kantor ... l-swobodna jest większe bezpieczeństwo transakcji.
Awatar użytkownika
Ereks

Post autor: Ereks »

W mojej opinii jednak wygrywa kantor internetowy ponieważ można częściej liczyć na lepsze warunki, jednocześnie można przeprowadzić całą transakcję nie wypłacając gotówki z banku i na spokojnie porównać sobie oferty na specjalnie przygotowanym rankingu i złapać niezłą promocję m.in 20% rabatu na prowizję na pierwszy miesiąc wymian walut, pozdrawiam serdecznie i oby wszystko przebiegło pomyślnie!
Awatar użytkownika
marmaj77

Post autor: marmaj77 »

Ja wolę stacjonarny. Co do sprawdzonego, bezpiecznego kantoru to ja wam mogę doradzić kantor Cent w Opolu przy skrzyżowaniu ulic Grunwaldzkiej i Żeromskiego https://www.centkantor-opole.pl/ Mają rozsądne ceny i można je tez negocjować. Od dawna u nich wymieniam pieniądze i jestem zadowolony z obsługi.
ODPOWIEDZ