Duo Cicatrifios szampon i odżywka - używałyście?
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? Przetestowałaś nowy produkt i chcesz się tym podzielić? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
Duo Cicatrifios szampon i odżywka - używałyście?
Post autor: Kaśka23 »
Szukam informacji na temat zestawu szampon + odżywka Duo Cicatrifios od Inoaru. Znajoma mówiła, że te produkty mega dobrze wpłynęły na jej włosy, a nie ukrywam, że mi też przydałaby się lekka regeneracja Produkty, które stosowałam do tej pory przestały działać, więc szukam czegoś dobrego.
Re: Duo Cicatrifios szampon i odżywka - używałyście?
Post autor: Dżesika »
O, przyłączam się do pytania! Niestety, ale i mnie wostatnim czasie dotknęły problemy z włosami...
Post autor: Mirosławaa »
Jeśli macie włosy zniszczone zabiegami chemicznymi, to te produkty powinny sprawdzić się u Was idealnie. Są oparte na nowoczesnej formule RejuComplex, która zapewnia odbudowę struktury włosów. Dzięki temu możecie być spokojne o to, że szybko naprawicie swoje włoski. Wiem to po sobie
Post autor: Bożena »
Ja korzystałam z tego zestawu i jestem mega pozytywnie zaskoczona. Bardzo fajnie zadziałał u mnie pod kątem wygładzenia włosów. Już nie muszę się męczyć ze szczotką, bo rozczesywanie jest o wiele prostsze.
Post autor: Tośka21 »
To fakt, ten zestaw od Inoara jest świetny. Moje włosy dawno nie wyglądały tak dobrze jak teraz. Mega mnie to cieszy
Przejdź do