Możecie jakieś polecić?
Jakie kremy do twarzy waszym zdaniem najlepiej sprawdzą się na lato?
Tutaj https://kosmetykizameryki.pl/category/kremy-do-twarzy widziałam spory wybór.
Nawet upatrzyłam sobie jeden, ale może wy też coś doradzicie?
Będę wdzięczna.
Jakie kremy do twarzy na lato?
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? Przetestowałaś nowy produkt i chcesz się tym podzielić? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
- sniezka
Re: Jakie kremy do twarzy na lato?
lato czy nie lato, ja przy kazdej porze roku musze miec naprawde dobry nawilzajacy krem. Ostatnimi czasy bardzo mi sie sprawdza ten z dermofuture nature , mozna go dostac w fajnej cenie w Hebe
- belik
Zakupiłam serum nawilżające VEGAN MUESLI z bielendy mam bardzo odżywianą skórę która jest miękka jak aksamit. przy upałach przydaje się pożądane nawilżenie dzięki temu ni robią nam się tak szybko zmarszczki
- Agnieszka4545
Post autor: Agnieszka4545 »
Polecam serdecznie Cud Med na zabiegi wypełniania zmarszczek botoksem. Rewelacja!
- Dorotea
Ja ostatnio przestawiłam się z kremów na olejek do twarzy z naturalnych pestek malin. Super nawilża twarz. Nakładam go na wieczór, a rano dalej czuję, że moja buzia jest gładka i nawilżona. Można go też stosować na końcówki włosów, co też zdarza mi się czasami robić
- Dorotea
Ja ostatnio przestawiłam się z kremów na olejek do twarzy z naturalnych pestek malin. Super nawilża twarz. Nakładam go na wieczór, a rano dalej czuję, że moja buzia jest gładka i nawilżona. Można go też stosować na końcówki włosów, co też zdarza mi się czasami robić
Przejdź do