Prezent do domu
Szukasz idealnego kosmetyku dla Twojego typu cery? Przetestowałaś nowy produkt i chcesz się tym podzielić? A może chcesz znaleźć dobry salon kosmetyczny w Twojej okolicy? Napisz o tym, pytaj i dziel się wiedzą!
- Hybrina
Prezent do domu
Polecam zrobić kolaż ze starych zdjęć swojej rodziny. Widziałam ostatni taki pomysł w telewizji. Kupuje się ramę - ja kupiłam na stronie http://galeriaram.pl/ - obkleja się sznurkiem i powiesza na nim zdjęcia. Efekt był piorunujący. Mój kolaż wisi w salonie i ilekroć go mijam to się uśmiecham
- Weronika
Re: Prezent do domu
A kojarzysz może taki sklep internetowy https://www.sklepzramami.pl? Mają tam naprawdę bardzo duży wybór ram- drewnianych, plastikowych, aluminiowych i innych. jestem przekonana, że uda Ci się tam wybrać coś, co idealnie będzie pasowało do Twojego wnętrza A zakupy opłaca się tam zrobić, bo ceny nie są wcale wygórowane
- kozi44
moi drodzy. Jak przechowujecie swoje zdjęcia i pamiątki? Wolicie albumy czy na przykład pudełko na zdjęcia . Ja osobiście preferuję to drugie. Dużo tansze, zajmuje mniej miejsca a praktycznie spełnia tą sama funkcję
- papcio
Ja z reguły trzymam wszystkie zdjęcia na płycie bądź cały czas w telefonie. Przynajmniej w taki sposób mogę na bieżąco je dodawać na portalach społecznościowych. Jednak mimo to zawsze warto coś tam poprawić w danym zdjęciu dlatego też w takim przypadku warto jest posiadać tają aplikację jak Instafota gdzie znajdziemy sporo gotowych presetów które sprawią iż zdjęcia uzyskają lepszą jakość
- beatta
Nie przepadam za ozdobami w prezencie, ciężko trafić w czyjś gust, według mnie lepiej po prostu zapytać albo kupić coś praktycznego co się każdemu przyda np. suszarkę do włosów. BBardzo fajne urządzenia ma babyliss, sama sobie kupiłam nową z tej nowej serii bronze shimmer, warto było, suszy szybko i włosy nie puszą się bo ma jonizację.
Przejdź do